Promo!
Raps Voltage M V6 Klap

Raps Voltage M V6 Klap

€299.95 €259.95

Raps Voltage M V6 Klap “Voltage” was de meest gezochte term op internet tijdens de natuurijswinter van 2008/2009 en is vanaf zijn introductie een topper.

Koop product

Categorie . Tags: , .

Productbeschrijving

Raps Voltage M V6 Klap “Voltage” was de meest gezochte term op internet tijdens de natuurijswinter van 2008/2009 en is vanaf zijn introductie een topper. Deze schaats verwijst uitspraken als ‘zere enkels’ en ‘koude voeten’ naar de historie. Een hoogwaardige softboot voor de nodige steun en comfort wordt gecombineerd met de kwaliteit van het V4 ijzer. De Voltage V4 is volledig instelbaar (zijdelings en naar voren en achter) en tevens uitwisselbaar voor inline skates.

De schoen

Raps ontwikkelde deze softboot in 1997 als alternatief voor de harde hoge schoenen van de concurrenten. De schoen werd al snel een groot succes, die door de concurrentie vele malen is geïmiteerd maar nimmer geëvenaard. Om van deze schoen de ideale partner te maken is de softboot ontwikkeld als damesmodel en herenmodel.

Heren

De Voltage Men is een comfortabele halfhoge softboot speciaal voor heren. De gebruikte leest (voetvorm) is afgestemd op de herenvoet. De schoen is onder andere iets breder; in het geheel aangepast aan de anatomie van de man.

De schaats

Het V6 klap onderstel heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De zwarte driehoeksbuis heeft een stalen mars mes met een hardheid van 61+ HrC. Dit is harder dan elke andere schaats in haar prijsklasse en betekent vooral ook dat je minder vaak hoeft te slijpe