Promo!
Raps Blackbird V4 junior inclusief Helm en skeelers

Raps Blackbird V4 junior inclusief Helm en skeelers

€169.95 €99.95

Raps Blackbird V4 junior inclusief Helm en skeelers De absolute topper in de junior lijn van Raps. De BlackBird is voortgekomen uit een onderzoek onder kinderen en ouders die frequent de ijsbaan bezochten.

Koop product

Productbeschrijving

Raps Blackbird V4 junior inclusief Helm en skeelers De absolute topper in de junior lijn van Raps. De BlackBird is voortgekomen uit een onderzoek onder kinderen en ouders die frequent de ijsbaan bezochten. Het grote voordeel van de BlackBird is de verstelbaarheid (4 maten per schoen) en de stabiliteit; kinderen rijden hier probleemloos op weg. Onder het mom ‘image is everything’ moest volgens de kinderen het product er vooral cool uitzien.
Ondanks het verkoopsucces is in 2009 de BlackBird volledig gerestyled en geupdate. De schoen is nog degelijker en de gebruikte materialen duurzamer.
De BlackBird iseen schaats en een skeeler en helm.

De schoen
De schoen is gemaakt van nylon en kunststoffen waarbij rekening is gehouden dat er geen afbreuk plaatsvindt door water of zon. Specifiek is rekening gehouden met materialen die niet te warm worden in de zomer of te koud worden in de winter tijdens het gebruik. De schoenen zijn verkrijgbaar in 3 maatseries; 29-32, 32-35, 35-38.
De schaats
De schaats is gemaakt van één stuk duurzaam en licht aluminium. Begin jaren negentig (vóór de klapschaats) werd Falco Zandstra op een vergelijkbaar product van Raps (de flyer) Wereldkampioen. De hardheid (des te harder, des te minder vaak slijpen) is 59 HrC. Qua kwaliteit, gewicht en hardheid is er geen soortgelijk junior schaatsijzer op de markt.
De skate
Het frame is een composiet in 1 deel gegoten. De kleinste 2 maten hebben 72mm wielen, de grootste 76mm wielen. De lagers zijn van carbon staal.