Daily habits

Hoe zien jouw daily habits eruit? Welke gewoonte heb je en welke is goed en welke gewoonte is slecht? Met jouw dagelijkse gewoontes kun je veel betekenen voor jouw en je omgeving.

Drink je veel water maar doe je dat nog steeds uit een spaflesje? Denk dan bijvoorbeeld aan herbruikbare waterfles, bidon of thermosfles. Door herbruikbare flessen te gebruiken spaar je het milieu en je portemonnee. Ook bijvoorbeeld met het trainen kun je bidon of herbruikbare fles gebruiken ipv weggooi waterflesjes.

Een gewoonte die je ook zou kunnen veranderen is het drinken vanuit een herbruikbare koffiebeker hierdoor spaar je wederom je portemonnee en het milieu. Er zijn veel leuke koffiebekers verkrijgbaar tegenwoordig!

Herbruikbare bekers en flesssen zijn aanraders voor iedereen dus bedank wat voor beker bij jouw past en start met hergebruiken!