Elfstedentocht 2012 schaatsen

De Elfstedentocht 2012 schaatsen, gaat hij er komen de Elfstedentocht of toch niet. Zoals de weervoorspellingen er nu uit zien moet hij op een zaterdag of zondag gereden worden. Of het ijs tegen die tijd dik genoeg is, is natuurlijk afwachten. In Friesland maken ze zich klaar op hordes mensen. Hotels zijn al volgeboekt en een kamerprijs tot 500 euro  per nacht komen voor.

Wanneer je de Elfstedentocht van 2012 gaat schaatsen neem dan genoeg kleding en eten en drinken mee. Zorg dat je gedurende rit voldoende drinkt en eet zodat je in iedergeval niet een hongerklop krijgt. Ook is het aan te raden om met kluunschaatsen te gaan schaatsen deze schaatsen zorgen voor meer stabiliteit en zijn echt gemaakt voor natuurijs. Je kunt gemakkelijker over slechte stukken ijs heen schaatsen. Ook heb je met kluunschaatsen minder last van koude voeten.

We gaan het meemaken, komt er een elfstedentoch 2012? Of toch niet, voor nu is het prachtig weer en lekker koud! Er kan genoeg getraind worden!