Schaatswinkel

Online schaatswinkel, schaatsen kopen online, noren, kinderschaatsen, hockey schaatsen

Naam Prijs Plaatje Omschrijving
EVA schaatsbeschermers (2) voor ijshockey en kunstschaatsen

€ 3.24

EVA schaatsbeschermer, geschikt voor alle ijshockey- en kunstschaatsen. Het is belangrijk om tijdens en na het schaatsen de juiste bescherming te gebruiken. Voor je eigen veiligheid, maar ook voor di meer…
EVA schaatsbeschermers (2) voor kinderschaats

€ 3.24

EVA kinderschaatsbeschermer, geschikt voor alle kinderschaatsen (ook verstelbare modellen). Het is belangrijk om tijdens en na het schaatsen de juiste bescherming te gebruiken. Voor je eigen veilighe meer…
NIJDAM Glij-ijzers

€ 10.00

Leuke glij-ijzers voor kinderen om makkelijk en veilig te leren schaatsen zonder al te veel glijpartijen. Eenvoudig onder de schoenen, klompen of laarzen te bevestigen dankzij de snelsluitingen. Spec meer…
NIJDAM hardboot kunstschaats

€ 39.99

Show je kunsten op natuurijs of de kunstijsbaan. Deze kunstschaatschoenen zijn stevig en comfortabel: ideaal om je eerste schaatstrucjes mee te kunnen leren. De schaatsijzers zijn reeds geslepen dus j meer…
Nijdam ijshockey schaats

€ 26.24

Maak kennis met het ijs en met de sport IJSHOCKEY! Coole schaatsen waarmee je snel weg kan sprinten en hele scherpe bochten kan maken. De schaatsijzers zijn reeds geslepen dus je kan er direct het ijs meer…
NIJDAM ijshockeyschaats hardboot

€ 40.49

voor krachtige en wendbare schaatsers, die uit elke slag het maximale willen halen. De robuuste schoen biedt extra steun en kan tegen een stootje. De schaatsijzers zijn reeds geslepen dus je kan er di meer…
NIJDAM ijshockeyschaats semi-softboot

€ 52.46

voor een snelle acceleratie en maximale wendbaarheid op het ijs. Met comfortabele en stevige schoen, die comfort biedt en tevens tegen een stootje kan. De schaatsijzers zijn reeds geslepen dus je kan meer…
NIJDAM klassieke kunstschaats

€ 29.74

Om heerlijk je rondjes op het ijs mee te kunnen draaien. Met vinyl kunstschaatsschoen, waardoor je niet kan zwikken. De schaatsijzers zijn reeds geslepen dus je kan er direct het ijs mee op. Verkrijg meer…
NIJDAM norenschaats semi-softboot

€ 81.75

Dé schaats voor lange afstanden: door de lange schaatsijzers kan je langere “slagen” maken. Met anatomisch gevormd voetenbed voor extra comfort tijdens lange schaatstochten. De schaatsijzers meer…
NIJDAM norenschaats voor kinderen

€ 53.96

Met deze noren ga je sneller vooruit en door de bocht dan je vriendjes en vriendinnetjes op glij-ijzers en Friese doorlopers! Met comfortabele en verstelbare schoen. De schaatsijzers zijn reeds geslep meer…
NIJDAM schaats voor kids

€ 26.96

De allermooiste schaatsen voor meisjes. Met leuk bloemetjesdessin. Laat iedereen op het ijs je kunsten en trucjes zien. De schaatsijzers zijn reeds geslepen dus je kan er direct het ijs mee op. Verk meer…
NIJDAM schaatshulp

€ 16.99

Leer nu schaatsen zonder glijpartijen en blauwe plekken! Deze schaatshulp vervangt de traditionele stoel en helpt je bij je eerste schaatspogingen. Met inklapbaar en in hoogte verstelbaar aluminium fr meer…
NIJDAM verstelbare ijshockeyschaats semi-softboot

€ 31.99

Een stevige en wendbare schaats om lekker snel mee te kunnen schaatsen. Erg populair zowel op de kunstijsbaan als op natuurijs. De robuuste en hoge schoen biedt extra steun en kan tegen een stootje. D meer…
NIJDAM verstelbare kunstschaats semi-hardboot

€ 31.46

Een stevige en wendbare schaats om comfortabel mee te kunnen schaatsen. Erg populair zowel op de kunstijsbaan als op natuurijs. De hoge schoen biedt extra steun en kan tegen een stootje. De schaatsijz meer…
SOFT FLEX 3-in-1 schaats – jongen, mt. 28-32

€ 44.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Show je kunsten in de zomer én winter. Voor de zomer bevestig je de inline skates of rollerskates. Ligt er in de winter ijs? Dan verwissel meer…
SOFT FLEX 3-in-1 schaats – jongens, mt. 33-37

€ 44.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Show je kunsten in de zomer én winter. Voor de zomer bevestig je de inline skates of rollerskates. Ligt er in de winter ijs? Dan verwissel meer…
SOFT FLEX 3-in-1 schaats – jongens, mt. 38-42

€ 44.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Show je kunsten in de zomer én winter. Voor de zomer bevestig je de inline skates of rollerskates. Ligt er in de winter ijs? Dan verwissel meer…
SOFT FLEX 3-in-1 schaats – meisjes, mt. 33-37

€ 44.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Show je kunsten in de zomer én winter. Voor de zomer bevestig je de inline skates of rollerskates. Ligt er in de winter ijs? Dan verwissel meer…
SOFT FLEX 3-in-1 schaats – meisjes, mt. 38-42

€ 44.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Show je kunsten in de zomer én winter. Voor de zomer bevestig je de inline skates of rollerskates. Ligt er in de winter ijs? Dan verwissel meer…
SOFT n FLEX Schaats – Inline skate combinatie

€ 39.99

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Voor de zomer bevestig je de Alu inline skates. Als er ijs in de winter ligt, verwissel je moeiteloos de inline skates voor de schaats en j meer…
SOFT n FLEX Schaats – Inline skate combinatie

€ 34.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Voor de zomer bevestig je de Alu inline skates. Als er ijs in de winter ligt, verwissel je moeiteloos de inline skates voor de schaats en j meer…
SOFT n FLEX Schaats – Inline skate combinatie

€ 34.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Voor de zomer bevestig je de Alu inline skates. Als er ijs in de winter ligt, verwissel je moeiteloos de inline skates voor de schaats en j meer…
SOFT n FLEX Schaats – Inline skate combinatie

€ 34.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Voor de zomer bevestig je de Alu inline skates. Als er ijs in de winter ligt, verwissel je moeiteloos de inline skates voor de schaats en j meer…
SOFT n FLEX Schaats – Inline skate combinatie

€ 34.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Voor de zomer bevestig je de Alu inline skates. Als er ijs in de winter ligt, verwissel je moeiteloos de inline skates voor de schaats en j meer…
SOFT n FLEX Schaats – Inline skate combinatie

€ 34.95

Schaatsen in de zomer én in de winter. Wat wil je nog meer! Voor de zomer bevestig je de Alu inline skates. Als er ijs in de winter ligt, verwissel je moeiteloos het de inline skates voor de schaats meer…